Ősz témahét 2017. E-mail

25460583_7ecd5fd38513c9934275ce34225643b9_xlTartalmas és jó hangulatú témahét volt iskolánkban ezen a héten. Az ősz szépsége, sokszínűsége volt jelen a tanítási órákon és a szabadidős tevékenységek során. A remek októberi időjárásnak köszönhetően lehetőségünk volt az iskola melletti ligetben terméseket, szép őszi leveleket gyűjteni, közben megfigyelni az őszi természetet. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy iskolánknak ilyen csodálatos, festői környezete van. A termésekből, levelekből képeket, bábokat készítettek szorgos kiskezek, amelyek a tantermeket, és a folyosókat őszi hangulatba öltöztették.  Képek a Vitaminnapról  A Vitaminfutás pillanatképei    Képek a Halloween-partyról

 

 

Az alsó tagozatos gyerekek várva-várt programja a csütörtöki Vitamin nap volt. Ekkor az egészséges táplálkozás tudatosságát erősítő, zöldségből, gyümölcsből készült finomságok megkóstolására nyílt lehetőség. A szülők kreativitását és aktivitását igazolta ebben az évben is a sok-sok mutatós és ízvilágában is kitűnő alkotás, amit ez úton is köszönünk. A délelőtti programot játszóházzal zártuk. Ebéd után került megrendezésre a Vitamin futás, amit a jó időnek köszönhetően a gáton tudtuk megvalósítani.
A felsősök Ősz témahetét, a hagyományoknak megfelelően, az ötödikesek szervezték. „Az ősz színei” címmel digitális képkészítő pályázatot írtunk ki, amelynek győztesei Csatári Levente és Keresztes Fanni lettek. Nagy érdeklődéssel várták a tanulók a Halloween–partyt, amely ebben az évben Vitamin-büfével egészült ki. Az osztályfőnökök vezetésével az osztályok őszi sétát tettek két közeli kertészetbe, ahol megismerhették az őszi kertek díszeit a fák, dísznövények ültetésének módszereit.

 
Joomla SEO powered by JoomSEF