DSE edzőtábor E-mail

 

Balaton.JPG

Edzőtábor a Balaton-partján 

 

 

 

 

          

                                                             Edzőtábor a Balaton-partján  

Ebben az évben augusztus 12-17. között került megszervezésre atlétáink edzőtábora. A Rózsahegyi Kálmán Diáksport Egyesület idén is segítséget nyújtott táborunk megszervezésében, lebonyolításában, így 13 gyerek tölthetett el 6 napot Gadány községben. Az egyesület a költségek finanszírozásában is támogatást nyújtott, hiszen a 30000 Ft/fő összköltségű edzőtábor felét a szülők, másik felét a DSE finanszírozta.

Gadány a Balatontól mindössze 25 km-re fekvő település, csodálatos környezetben lévő zsákfalu. A táborlakók napjai hasonlóan, mégsem egyhangúan teltek. A kora reggeli ébresztést mindig másfél órás atlétikaedzés követte, amelynek részeként körbefutottuk a falu dimbes-dombos környékét.

Lazitas.JPGA reggelizés után autóbuszba ültünk és irány a Balaton. 2 x 20 perc intenzív úszás után a lubickolás, a vízibiciklizés, a kajakozás szépségének hódoltunk, óriási iszapcsatákat rendeztünk.

Ebéd után a helyi fiatalokkal igen izgalmas és rangos labdarúgó mérkőzéseket vívtunk, mely már-már sötétedésig tartott. Vacsora után a pihenés, a lazítás következett: tévéztünk, párnacsatáztunk, rejtvényt fejtettünk.

            Egyik nap a közeli településre, Marcaliba is eljutottunk, a város központjában birtokunkba vettük a csodálatos játszóteret, s fagyizással próbáltunk megbirkózni a hatalmas hőséggel.

            A tartalmas és élménydús napok végeztével boldogan és megerősödve jöttünk haza. Bízunk benne, hogy a felkészülés hasznos volt és a 2007/2008-as tanévben folytatjuk a sikeres szereplésünket a megyei és országos döntőkön.

 Osztd meg ezt a cikket az ismerőseiddel!
 
 
Joomla SEO powered by JoomSEF