Angol – amerikai országismereti verseny E-mail

Sarkad_3nImmár harmadik alkalommal került megrendezésre az Angol-amerikai országismereti vetélkedő, melyre iskolánk nyolcadikosai közül is nevezett egy három fős csapat. Az első fordulóban egy angol anyanyelvű ország vagy város bemutatása volt project feladat formájában....

A második fordulóra már Sarkadon került sor 2011. október 27-én. A versenyen 12 csapat indult, gyulai, kötegyáni, sarkadi csapatok mellett versenyezhettek a mi tanulóink is.

 

 

Csapatunk tagjai voltak: Bíró Adrienn, Gonda Bettina és Korsós Vivien.

A megmérettetés két fordulóból állt: az első feladatban a gyerekeknek brit, amerikai , ausztrál kultúrával, zenével, mozival és történelemmel kapcsolatos kérdésekre kellett válaszolniuk. A második feladatban egy filmrészletet kellett feldolgozniuk a versenyzőknek. A pontok összegzése és kiértékelése alatt a gyerekek egy amerikai tanárnő játékos előadását hallgathatták meg a közelgő Halloween ünnepéről.

 

Az eredményhirdetést követően a vendéglátók muffinnal kedveskedtek a versenyzőknek. A tartalmas délután sikeresen zárult, hiszen diákjaink a 2. helyet szerezték meg, mindössze 2 ponttal lemaradva az első helyezettől. Gratulálunk nekik!

 
Joomla SEO powered by JoomSEF