Fitkid érmeseink E-mail

fitkid_n

2018.10.06-án Törökbálinton jártunk. Városunkat 15 versenyző képviselte az országos rangadón, ahol több, mint 100 egyéni versenyző és közel 30 csapat mutatta meg tudása legjavát. A lányoknak nagyon erős mezőnyben kellett helyt állniuk. Voltak közülük olyanok, akiknek ez volt életük első egyéni versenye. A verseny nagyon jó hangulatban telt, a lányok láthatóan élvezték a versenyzést. Képek a versenyről

 

Sajnos nem mindenki tudta bemutatni a legjobb gyakorlatát, volt, akinek apró rontás csúszott a gyakorlatába. A II. korcsoport volt a verseny legerősebb csoportja.  Iskolánkat 4 lány képviselte.Sztvorecz Gréti egy gyönyörű gyakorlatot mutatott be, amellyel a 3. helyezést szerezte. meg. Továbbá szép gyakorlatával Hankó Réka 13., Farkas Lara 15. és Zádori Zoé pedig a 16. helyezést szerezte meg. A III. korcsoportban Gombkötő Zsófi mutathatta be tudását. Zsófi szépen teljesített és a 9. helyezett lett.

Az V. korcsoportban szintén több lány képviselte az iskolát.

Mindenki nagy meglepetésére és örömére Gulyás Kitti élete első versenyén a 2. helyet szerezte meg. Ebben a korcsoportban még Hankó Panna és Tímár Petra indult. Panna éppen hogy csak lemaradt a pontszerző helyről, a 7. helyen végzett, míg Petra a 13. lett. A csapatversenyen két csapatot indítottunk ezen a versenyen:

A II. korcsoportban a SIVA TÁNCA mutatta be gyakorlatát, akik végük az 5. helyen végeztek.
A csapat tagjai: Farkas Lara, Gombkötő Zsófi, Hankó Réka, Sztvorecz Gréti, Zádori Zoé.

A III. korcsoport csapatversenyében volt a legtöbb csapat. A MATRÓZOK ezen a versenyen a 9. helyen végeztek.

A csapat tagjai között három Rózsahegyis tanuló volt: Farkas Lili, Hankó Panna és Tímár Petra. A lányok többsége a FITKID őszi versenyszezon végéhez ért, így a következő időszak a gyakorlásé lesz. Megpróbálunk tanulni a hibáinkból és a tavasszal újult erővel, hiba nélküli gyakorlatokat bemutatni.

A versenyzőket felkészítette: Gergely Orsolya, Varró Renáta és Hornok Imre.

Gratulálunk minden versenyzőnek! 

 
Joomla SEO powered by JoomSEF