Torna Elődöntő E-mail

tornaFebruár 23-án 4 gyomaendrődi csapattal, azaz 22 lánnyal vágtunk neki a Torna Diákolimpia Országos Elődöntőjének, amit Debrecenben rendeztek. Egy nagyon hosszú és tartalmas napon vagyunk túl. Rengeteg tapasztalattal lettünk gazdagabbak, amiből igyekszünk a későbbiekben táplálkozni és fejlődni...

 

 A 2. korcsoport versenyében 7. helyezett lett a Rózsahegyi Kálmán Általános Iskola csapata. Tagjai: Farkas Lara, Gombkötő Zsófia, Hankó Réka, Sztvorecz Gréta, Zádori Zoé.A 3. korcsoportosok versenyében is volt gyomaendrődi csapatunk. A Rózsahegyi Kálmán Általános Iskola 12-13 éves nagylányai szép gyakorlatukkal, kiegyensúlyozott versenyzéssel a 10. helyezést érték el. Csapat tagjai: Farkas Lili, Hankó Panna, Molnár Maja, Samu Hédi, Tímár Petra. A gyerekeket felkészítette: Gergely Orsolya és Hornok Imre.
A lányoknak nincs megállás, 3-4 pihenőnap után folytatjuk a tornateremben a munkát, mert 2 hét múlva egy országos Fitkid versenyen képviselik Gyomaendrődöt és a KörösFit DSE-t. Hajrá Gyomaendrőd, hajrá KörösFit DSE!

 
Joomla SEO powered by JoomSEF