Ünnepélyes átadó ünnepség E-mail

P1110090Az EFOP-4.1.3.-17-2017-00416 jelű, a Rózsahegyi Kálmán Általános Iskola és Kollégium tanulást segítő tereinek infrastrukturális fejlesztése című projekt kivitelezése befejeződött. Az iskola a közel 60 millió Ft támogatásnak köszönhetően felújításra került. A beruházás során belső felújítások történtek, így például a folyosók és tantermek burkolatait cserélték ki, de megtörtént a tornaterem padlóburkolatának cseréje is. A tornateremben ezen felül az öltözők és vizesblokkok is felújításra kerültek. Új burkolatot kapott a zsibongó és az összekötő folyosó.   Képek az ünnepélyes átadásról

 

A felújított belső tereket színes bútorokkal, esztétikus dekorációval, társasjátékokkal tettük valódi közösségi térré, ahol szívesen tartózkodnak a gyerekek. Mindezek mellett új nyelvi labort is kialakítottak, ahol korszerű eszközök, berendezések segítik a tanulást.Az Önkormányzat támogatásával az alsó tagozat néhány tantermében is felújították a parkettát és térkővel rakták ki beton udvar balesetveszélyes területét.

Az átadási ünnepségen beszédet mondott teleki-Szávai Krisztina, a Gyulai tankerületi Központ igazgatója, Toldi Balázs polgármester és Dankó Béla, a település országgyűlési képviselője.

A vendégeket Farkas Zoltánné intézményvezető köszöntötte, az iskola tanulói verssel, az énekkar dalokkal  szerepeltek a rendezvényen.

 
Joomla SEO powered by JoomSEF