Ősz témahét a felsősöknél 2020. E-mail

halloween2020nIskolánkban az ősz témahetet idén is az ötödik osztályosok szervezték meg az őszi szünet előtti héten. A járványügyi helyzetre való tekintettel korlátozottak voltak a lehetőségeink, de így is sok érdekes programon vehettek részt tanulóink. A programok között szerepelt az „Találd meg a szépet az őszben” fotópályázat, a Halloween-i tökfaragás és a Halloweeni-i tökös váltó. A fotópályázatra sok kreatív, őszies hangulatú fotót nyújtottak be a gyerekek, melyeket a zsibongóban állítottunk ki. Első helyezést ért el: Farkas Lara 6. b osztályos tanuló, második helyezést ért el Papp Máté 7. b osztályos tanuló és 3. helyezést ért el Szabó Norbert 5. b osztályos tanuló. Különdíjat kapott: Csatári Levente 8.a osztályos tanuló. A tökfaragó versenyre is rengeteg ijesztő, kreatív faragott tököt hoztak be a gyerekek.

Mindenkit máshogy ihletett meg a téma.  Volt, aki tündért, koponyát, boszorkányt, szellemet, vagy éppen Shrek arcot faragott ki a tökökből, valaki gyöngyökkel díszítette ki a tökarcot, volt aki tökrácsok mögé zárt kistököket, volt, aki hordozható töklámpást faragott. Készítettek boszorkánykalapos tököt és különböző méretű tökökből összeállított macit mézes csuporral, természetesen tökből kifaragva. A faragott töklámpásokat a zsibongóban helyeztük el, melyet a rajzszakkörösök varázsoltak Halloween-i hangulatúvá a szakköri órákon készített kreatív dekorációikkal. Első helyezést ért el: Kónya Gergő 5. b osztályos tanuló, második helyezést ért el: a 7. a osztály, harmadik helyezést ért el: Papp Máté 7. b osztályos tanuló. A Halloween-i tökös váltót a ligetben szerveztük meg, ahol 4 fős csapatok mérték össze gyorsaságukat és ügyességüket.  Első helyezést ért el: 6. a osztály Kócosok nevű csapata, 2. helyezést ért el a 8. osztáy Fodros pónik nevű csapata és 3. helyezést ért el az 5. b osztály Lúzer FC nevű csapata.

 

Köszönjük a szervezőknek a programok megszervezését, és köszönjük a részt vevő tanulók érdeklődését. Bízunk benne, hogy jövőre újra szabadon szárnyalhatunk az ősz témahét programjának összeállításakor.

 
Joomla SEO powered by JoomSEF