2013/2014. tanév eseményei


Kerékpáros gyakorlópálya a ligetben E-mail

DSC00011Az iskolánk épülete mellett, az endrődi Népligetben kerékpáros gyakorlópálya átadására került sor, amelyet Gyomaendrőd Város Önkormányzata a gyermekek KRESZ tudásának bővítése és a fiatal generációk közlekedésbiztonságának növelése érdekében alakíttatott ki. A létesítmény 20*40 m alapterületű, ahol a gyermekek játék közben tanulhatják meg a közlekedés alapszabályait. Képek a gyakorlópálya avatásáról 

Bővebben...
 
Év eleji sporteredmények E-mail

atletika1Diákolimpián: körzeti Egyéni atlétika: Bán Nikoletta – távolugrás I. hely; Filyó János – kislabda III.; Rafael Roland kislabda II.; Filippovits Zsolt kislabda I.; Nagy József súlylökés I.; 100 m II.; távolugrás II.; Farkasinszki Dominika kislabda I.; Nyemcsok Judit 600 m II.; Szerető Dorottya 1500 m II..  Labdarúgás: I. korcsoport 2. helyezett; II. kcs. 3.; III. kcs. 3.; IV. kcs. 3.hely. 

Bővebben...
 
Halloween az Ősz témahéten E-mail

gymlcsnapOktóber harmadik hetében rendeztük meg az őszi projekt hetet. A gyerekek hétfőn őszi leveleket és terméseket gyűjtöttek, kirándultak a természetbe. Kedden az egészséges életmódról beszélgettek és a központi konyha ételkóstolót tartott. Szerdán termésképeket csináltak, kiállítást rendeztek a munkáikból, horror-sütit készítettek, majd természetfilmeket néztek. Képek az alsósok programjairól   Képek a felsősök témahetéről   Az ételkóstolás képei

Bővebben...
 
Október 23-i ünnepi megemlékezés E-mail

DSC01459Az irodalmi szakkör tagjai és az énekkar ünnepi műsorral köszöntötték az idei Október 23-ai Nemzeti Ünnepet. A megemlékezést követően Farkas Zoltánné intézményvezető értékelte az elmúlt hetek eseményeit, kiemelve a tanulmányi és a sportversenyeken elért szép sikereket. 

Képek a megemlékezésről

 
Őszi vas- és papírgyűjtés E-mail

P1150704nAz októberben megszervezett diákönkormányzati programunk a vas- és papírgyűjtés volt. Két nap alatt, szülői segítséggel közel 100 tanulónk 6739 kg vasat, 6072 kg papírt, 101 kg alumíniumot és 7,8 kg rezet  szállított ki a helyszínre mintegy 400000 Ft értékben.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

8. oldal / 10
Joomla SEO powered by JoomSEF